19.06.2023

Boka en buss till sommarens aktiviteter

människor som sitter utanför

Att hyra buss är ett utmärkt sätt att resa och utforska sommarens aktiviteter. Med en egen buss kan du ta med dig vänner, familj eller kollegor och uppleva spännande äventyr på ett smidigt och bekvämt sätt. Oavsett om du planerar en dagsutflykt till stranden, ett besök på en festival eller en gruppresa till en naturskön plats, kan du genom Bokabuss.nu hitta en buss som passar just dina behov.

Hyr minibussar för mindre grupper

Om ni är är en grupp på fler än 5 stycken och vill uppleva Stockholm eller Göteborg en sommardag är en minibuss perfekt. Ni kan ta en city tour genom att hyra en minibuss som tar er runt staden på ett enkelt sätt. Varje buss är utrustad med bekväma säten och gott om utrymme för både er och eventuellt bagage. Därför är minibussen ett bra val för flera sommaraktiviteter som exempelvis:

  • City tour
  • Möhippa och svensexa
  • Släkträff och andra kalas
  • Flygtransfer

Buss är ett bra transportalternativ till många sommarnöjen

Passa på att boka en buss till sommarens aktiviteter. Oavsett om du vill ge dig ut på äventyr med vännerna, ordna en familjeresa eller planera en gruppaktivitet, är en hyrd buss ett smidigt transportsätt. Med en buss är det möjligt att resa bekvämt, upptäcka nya platser och skapa minnen och upplevelser som varar för livet. Du får mycket större möjligheter att utforska platser som annars kan vara svåra att nå med andra transportmedel. En annan fördel är att du också kan planera din egen resrutt och stanna vid intressanta sevärdheter längs vägen. Kanske vill du besöka en charmig småstad, utforska en nationalpark eller bara njuta av den vackra naturen som sommaren har att erbjuda.

Sommarfest eller avslutning med jobbet

Ska du planera en oförglömlig sommarfest eller avslutning med jobbet kan en bekväm och rymlig buss ta er till festlokalen. Då kan ni koppla av, umgås under färden och njuta av resan tillsammans samtidigt som ni skapar minnen tillsammans.

Bröllop

Till ett bröllop och en bröllopsfest kan gästerna få åka en bekväm och lyxig färd till bröllopslokalen med buss. Det finns både större bussar för stora grupper och minibussar för enstaka eller flera små grupper.

Skolresor och klassresor

Behöver ni buss för era skol- eller klassresor? För alla typer av resor oavsett var ni ska åka inom Sverige eller utomlands är det enkelt att hyra buss. Då kan ni också planera in stopp längs vägen för både sevärdheter och aktiviteter och kan helt få er skräddarsydda resa för att ha roligt och skapa fina minnen.

Tävlingar och idrottsevenemang

Även till tävlingar och idrottsevenemang går det att välja olika busslösningar för att passa era behov. Genom att ordna transport i god tid kan ni slappna av och helt fokusera på att prestera på er bästa nivå.

Få offerter från flera bussbolag när du vill hyra buss

När du vill hyra buss och minibuss kan du få offerter från flera bussbolag samtidigt. Med vår tjänst Bokabuss.nu fyller du enkelt i en förfrågan med dina behov på datum, antal personer och övriga önskemål. Förfrågan skickas sedan ut till alla våra samarbetande bussbolag med tillgängliga bussar och de skickar sedan i sin tur offerter till dig.

Tillbaka