17.09.2023

Bokabuss.nu fortsätter att växa med nya bussbolag som ansluter sig varje vecka!

Femstjärning operatör

Efter 10 lyckosamma år i Finland med Tilausajot.net valde vi att kopiera konceptet och starta upp vår bokningssajt inom beställningstrafik även i Sverige. Vi såg att behovet var detsamma, att förenkla processen för privatpersoner och företag att hyra buss, och för bussbolagen att hitta nya kunder utan att behöva några större resurser.

Eftersom majoriteten av våra anslutna bussbolag i både Finland och Sverige är mindre familjeföretag, är tiden till försäljning och marknadsföring begränsad och där driften & administrativa tar det mesta av tiden. Därför fungerar vår tjänst som ett bra komplement, där våra bussbolag får möjlighet att marknadsföra sig genom oss och dagligen hitta nya kunder som man annars inte fått tag på. Man kan snabbt och enkelt lämna offerter på öppna offertförfrågningar som kommer in till Bokabuss,nu, och på så sätt fylla upp de dagar utan bokningar och där man har tillgängliga fordon.

Över 70 bussbolag har redan anslutit sig som trafikoperatör, och vi ser fram emot att få välkomna många fler då antalet offertförfrågningar fortsätter att öka!

Vi har idag över 70 anslutna bussbolag som använder vår tjänst dagligen med trafikoperatörer i de allra flesta städer runt om i Sveriges. Vi utvecklar tjänsten löpande och får mycket bra idéer och feedback från våra bussbolag. Genom att löpande ta fram nya funktioner och förbättra processer kan vi förenkla vardagen och tackla de dagliga utmaningar som finns. Vi är otroligt glada och tacksamma över att så många bussbolag har anslutit sig och använder vår tjänst, och då vi ser ett växande behov med fler och fler förfrågningar från våra kunder, hoppas vi kunna välkomna ännu fler bussbolag till oss på olika platser i Sverige.

Vad säger våra anslutna bussoperatörer om Bokabuss.nu?

Busskompaniet: Richard Lundblad

1. Vilka är Busskompaniet?

Busskompaniet är ett företag med säte i Stockholm. Busskompaniet grundades av Peter och Richard och är bussigaste bussfirman inom bussbranschen. Idag har vi moderna turistbussar och kör både beställningstrafik och arrangerade resor. Vår målsättning har alltid varit kvalitet, hjärta och engagemang både vad gäller bussen, chauffören och allt runt omkring resan. Företagets målsättningar och visioner gör att vi vågar sticka ut hakan och säga att vi lyckats med det. För oss är varje kund unik.

2.Hur länge har ni varit ansluten till Bokabuss.nu, och hur kom det sig att ni valde att ansluta er som trafikoperatör?

Vi har varit anslutna till Bokabuss.nu sedan April och gillar upplägget med att kunderna enkelt kan jämföra olika trafikoperatörer. Busskompaniet är ofta inte det billigaste alternativet men vi levererar alltid det miljövänligaste alternativet och hög service nivå på våra bussar och chaufförer.

3. Vilka fördelar ser du med att vara ansluten som trafikoperatör till Bokabuss.nu?

Fördelen med Bokabuss.nu är att vi kan välja vilka offerter vi vill svara på och därmed välja vilka förfrågningar som passar våra bussar som består av helturistbussar av senare årsmodeller. Vad säkerheten beträffar är alla fordon utrustade med säkerhetsbälten på alla platser samt alkolås. Vi har som standard Wi-Fi ombord och laddningsuttag med 220 volt vid många säten för PC och telefon/surfplatta.

4.Skulle ni rekommendera vår tjänst till andra bussbolag runt om i Sverige?

Busskompaniet kan rekommendera andra trafikoperatörer att ansluta sig till Bokabuss.nu, vi tål och tror att det är bra med konkurrens och vi anser att branschen skall behöva vara mer stolta bussbolag som vågar ta bättre betalt och jobba mer på.

Bergsbrunna Buss: Lena Holmgren Eriksson

Bergsbrunna Buss: Lena Holmgren Eriksson

1.Vilka är Bergsbrunna Buss?

Ett bussbolag i Uppsala som funnits i 62 år. Vi har moderna turistbussar i olika buss-storlekar. Vi kör beställningstrafik, idrottsföreningar, skolor och ordnar även egna resor.

2.Hur länge har ni varit ansluten till Bokabuss.nu, och hur kom det sig att ni valde att ansluta er som trafikoperatör?

Vi har varit anslutna hos Bokabuss.nu i ca 1 år.

3.Vilka fördelar ser du med att vara ansluten som trafikoperatör till Bokabuss.nu?

Man når kunden som inte känner till vårt bussbolag i Uppsala. Enkelt att lämna offerter på Bokabuss hemsida. Samt bra samarbete med Bokabuss.nu.

4.Skulle ni rekommendera vår tjänst till andra bussbolag runt om i Sverige?

Ja det gör vi.

Tillbaka