05.08.2024

Hyr en buss till sommarens nöjen & upplevelser!

pariserhjula

Att få koppla av under sommaren och semestern är det många som ser fram emot. Och visst är det härligt att bara få njuta av lugnet under en längre stunds ledighet med våra nära och kära. Samtidigt är det också en period fylld av aktiviteter och upplevelser. Se till att ordna transporten och hyr en buss för dig och dina vänner, familj och kollegor när ni ska resa och till och från sommarens spännande aktiviteter.

Buss är ett bra transportalternativ till många sommarnöjen

Att boka en buss till sommarens gruppaktiviteter och sommarnöjen har många fördelar. Det är inte bara ett smidigt och enkelt sätt att resa på, det ger dig också möjligheten att själv skräddarsy en egen resrutt och stanna precis där du vill. Kanske planerar ni att besöka en charmig småstad, åka till en nöjespark eller bara resa runt till Sveriges olika sommarpärlor?

Hyr minibussar för mindre grupper

Är ni en mindre grupp på fler än 5 stycken och vill uppleva Stockholm eller Göteborg en sommardag är en minibuss ett perfekt alternativ. Ni kan ta en city tour både med eller utan guide och ta er runt staden på ett enkelt sätt. Varje buss är utrustad med bekväma säten och gott om utrymme för både er och eventuellt bagage. Därför är minibussen ett bra val för flera sommaraktiviteter som exempelvis:

  • City tour
  • Möhippa och svensexa
  • Släktträff och andra kalas
  • Flygtransfer
  • Besök nöjespark/ tivoli

Vad händer i Stockholm i sommar?

Stockholm är en mycket vacker och elegant stad, speciellt på sommaren med många fina platser att se och uppleva.

Här kommer några tips på besök och upplevelser du inte vill missa!:

  • Djurgården

    En vacker ö som ligger centralt i Stockholm just bredvid Östermalm, här kan du besöka Abba Museet, Gröna Lund, Skansen eller bara promenera runt och njuta av den vackra naturen och utsikten.

  • Stockholm Slott

    Mitt i gamla stan hittar du Kungliga slottet i Stockholm. Här hittar du sevärdheter som Skattkammaren med riksregalierna, Museum Tre Kronor Tre eller varför inte följa med på guidade visningar och göra besöket till en extra upplevelse.

  • Stockholm Skärgård

    Besöker du Stockholm under sommaren borde du åka en skärgårdsbåt ut till Fjäderholmarna. Ett populärt och uppskattat besöksmål för både turister och stockholmare. Trevliga promenadstråk med mysiga restauranger och butiker.

  • Junibacken

    En uppskattad aktivitet om ni reser med barn. Här upplever man barnböckernas värld med Astrid Lindgrens verk som har fokus på Pippi Långstrump och Madicken. Här kan ni gå på utställningar, barnteater, njuta av sång & dans för hela familjen.

  • Vasamuseet

    Ett museum man inte vill missa, utnämnd till ett av världens bästa museer. Följ med på återställningsprocessen av 1600-talsskeppet Vasa.

  • Se konserter på Friends Arena sommaren 2024

    Friends Arena | 15 och 18 juli, 2024 / Friends Arena | 25 juli 2024

    15 och 18 juli återvänder Bruce Springsteen och hans E Street Band till Sverige för att spela på Friends Arena. Veckan efter avslutar PINK hennes sommarturné i Sverige, 25 juli på Friends Arena. Se till att hyra en buss om ni är ett större sällskap för transporten till och från arenan.

  • Allsång på Skansen

    Under 8 tisdagskvällar med start från 25/6 är det dags för Allsång på Skansen, årets största folkfest som också visas i TV-rutan för svenska folket. Varje tisdag med ett nytt fullspäckat program och nya artister på scen.

Jämför bussbolag i Stockholm - spara tid och pengar

Väljer du att hyra buss i sommar kan du välja bland flera olika bussbolag i Stockholm som är anslutna till vår tjänst. Genom att skicka in en offertförfrågan via startsidan kommer du få offerter från flera olika bussbolag. Du kan därifrån jämföra och välja ifall du vill gå vidare med någon av dem, och i så fall vilket bussbolag som du vill resa med.

Du väljer själv när du senast vill ha dina prisförslag, och via ditt konto på bokabuss.nu kan du få en överblick av alla mottagna offerter. Du får också en notis via mail varje gång du mottar en ny offert.

Anslutna bussbolag över hela Sverige!

Oavsett var du ska spendera sommaren och vilka resmål du har planerat, kan du enkelt använda vår tjänst bokabuss.nu för transporter. Vi har bussbolag över hela Sverige, och att använda vår sajt ger många fördelar:

  • Du slipper ringa runt till olika bussbolag och sparar in både tid och pengar
  • Det får genast kontakt med alla våra bussbolag över hela Sverige
  • Alla offerter samlas på ett och samma ställe vilket ger en bra överblick
  • Det är snabb svarstid då bussbolagen är snabba på att ge prisförslag
  • Det finns möjlighet att bifoga ett pdf och på så sätt kunna få offert för flera resor

Tillbaka