09.11.2022

Bussbolag som erbjuder beställningstrafik i Sverige

beställningstrafik

Behöver du boka buss? Du kan enkelt och smidigt med vår tjänst, BokaBuss.nu, beställa en bussresa med beställningstrafik för både ett mindre sällskap eller en större grupp. Det går utmärkt att boka både för företag, privatpersoner, föreningar och skolor.

Oavsett om du behöver en kortare eller en lite längre resa, kan du med vår tjänst enkelt få prisförslag från flera bussbolag.

Vad är beställningstrafik?

Beställningstrafik är en typ av tillfällig trafik, som rundresor där samma fordon används för transport av en i förväg planerad grupp av passagerare. Det kan exempelvis vara att en busstransport anordnas vid särskilda evenemang och resor.

Hur ser beställningstrafiken ut i Sverige?

Allt fler upptäcker att buss är ett utmärkt färdmedel med effektiv restid som kan användas till att arbeta, umgås eller vila. Det är också oftast både billigare och miljövänligare än många andra resealternativ.

Detta har lett till en större efterfrågan på bussar för beställningstrafik i Sverige. För att göra det extra smidigt att hitta bra och prisvärda alternativ och för att det ska vara enkelt att boka, behöver du bara skicka en offertförfrågan genom vår tjänst. Då kommer tillgängliga bussbolag att skicka sina prisförslag till dig.

Vad finns det för olika typer av bussar?

Våra anslutna bussföretag har olika storlekar av bussar tillgängliga för dig. Det finns gott om bekväma bussar med bra benutrymme och med olika moderniteter för alla tänkbara behov. När du anger hur många personer som vill resa i er offertförfrågan kan bussbolagen presentera prisförslag på minibussar och större bussar med storlekar för allt från 8 till 80 platser. På så sätt kan ni enkelt hitta ett passande alternativ för ert sällskap. Ofta kan man också göra olika slags tillval med exempelvis wifi, TV, DVD-spelare, eluttag, AC, toalett med mera.

Minibuss

Om man är en grupp på mellan 8 - 25 personer kan en minibuss vara ett perfekt alternativ. Det blir oftast billigare än att boka flera bilar. För att hyra minibuss använder du enklast vår tjänst på Bokabuss.nu och skickar på så sätt en förfrågan till flera bussbolag samtidigt. Du får prisförslag från alla tillgängliga operatörer och kan välja det bästa erbjudandet.

Hur många bussbolag är anslutna till Bokabuss.nu?

När du bokar buss genom oss kommer du i kontakt med flera olika bussbolag. I dagsläget har vi cirka 30 trafikoperatörer som vi samarbetar med och nätverket växer både med taxi- och bussföretag som erbjuder beställningstrafik över hela Sverige.

Du kommer enkelt i kontakt med operatörerna genom att skapa en offertförfrågan inne på vår startsida, BokaBuss.nu.

Varför ska man boka med BokaBuss.nu?

Genom att använda vår tjänst kan du helt kostnadsfritt jämföra flera bussbolag mycket enkelt med bara en enda förfrågan. Bara fyll i formuläret direkt på startsidan och skicka i väg dina uppgifter och önskemål. Ett enkelt och smidigt sätt att boka beställningstrafik när du behöver hyra buss eller minibussar.

Du slipper själv ringa runt till olika bussbolag eftersom BokaBuss.nu har många anslutna bussföretag över hela Sverige. När du lämnar en offertförfrågan förbinder du dig inte till någonting. Du måste med andra ord inte välja något av de erbjudanden du tar emot om ingen av dem motsvarar dina förväntningar. Det bästa av allt är att tjänsten är helt gratis!

Tillbaka