22.04.2022

Transport av bröllopsgäster från kyrkan till festlokalen

bröllopsgäster

5 anledningar till att boka busstransport för bröllopsgästerna

Det finns en hel del saker att ta hand om i förväg innan bröllopsdagen kommer. Att redan från start investera tid i en noggrann planering kan vara till hjälp och minska stressen under bröllopsdagen. För när bröllopsdagen väl kommer finns oftast bara en önskan: Att hela bröllopsarrangemang ska gå så smidigt som möjligt för alla inblandade.

En viktig del under dagen är själva transporten av brudparet och bröllopsgästerna från kyrkan eller bröllopslokalen till festlokalen. Se till att det blir en smidig förflyttning oavsett om gästerna åker från kyrkan i egen bil eller om de tar en gemensam samordnad transport med buss. Det blir allt vanligare att anordna en gemensam bussresa från bröllopslokalen till festlokalen för sina bröllopsgäster.

Vi har samlat de viktigaste anledningarna till varför man ska välja en gemensam transport till kyrkan/bröllopslokalen och/eller transporten från kyrkan till festlokalen.

Från bröllop till festen - Topp 5

  1. En charterbuss från kyrkan till festlokalen gör det enklare för både bröllopsgästerna och bröllopsparet att fokusera på arrangemanget och njuta av bröllopsfesten.
  2. Med busstransport bokad behöver gästerna och bröllopsparet inte oroa sig för sina egna resor, körvägar, frågor relaterade till bilparkering utan istället fokusera enbart på själva festen.
  3. En charterbuss fullsatt med förväntansfulla bröllopsgäster skapar en känsla av fest i sig. Det gör att stämningen kan bibehållas efter invigningen, och gästerna undviks att skingras i var sin bil för att åka vidare till festlokalen.
  4. Den största fördelen med en gemensam transport till festlokalen är att festen håller schemat redan från början med pålitliga chaufförer som säkerställer att bröllopsgästerna transporteras till lokalen på utsatt tid och på ett säkert sätt.
  5. Att åka tillsammans i en buss är också ett perfekt tillfälle att höja stämningen genom att anordna en tävling eller en frågesport. Eller varför inte låta brudens brudgummar eller brudgummens bestmans berätta en historia om bröllopsparet.

Det enklaste sättet att hitta det bästa erbjudandet för bröllopstransporter är att skicka in en kostnadsfri offertförfrågan via Bokabuss.nu. Genom endast en förfrågan når du taxi & bussoperatörer i hela Sverige. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelse. När ni mottagit era erbjudanden kan ni därefter välja det bästa alternativet för ert bröllopsarrangemang.

Tillbaka