Vart är vi på väg?

1
2
3
4

Vart är vi på väg?

?
?
?
?
?
?

Formuläret fortsätter. Berätta mer om buss- eller taxiresan du behöver på följande sida.

Berätta mera

1
2
3
4

Berätta mera

?
?
?
?
?

Andra önskemål

1
2
3
4

Andra önskemål

?

Observera att utrustningskraven kan minska antalet offerter.

Kontaktuppgifter

1
2
3
4

Kontaktuppgifter

?
?
?
?

NNär din förfrågan har skickats kommer du vidare till sidan - Tack för begäran om offert, och du får omedelbart en bekräftelse till din e-post. Logga in för att följa dina mottagna offerter eller för att lämna nya offertförfrågningar.

Taxi - En förfrågan flera offerter

En offertförfrågan räcker. Skicka den nu!

En taxi är en personbil som kan ta upp till åtta personer. En minibuss som lämpar sig för att transportera fler än 8 personer kallas ibland stortaxi, även om det är en buss. För att köra taxi behöver du körkort och dessutom taxikort (före taxikort) från företagaren själv. Vilken licens som krävs och dess giltighet kan du enkelt kolla upp på Transportstyrelsen hemsida.

När du beställer en taxiresa och en taxiresa är det en god idé att ta hänsyn till att taxibilar saknar toalett och bagageutrymmet är oftast litet jämfört med antalet sittplatser. Utöver ljud- och videoutrustning kan utrustningen innehålla karaokeutrustning och en TV. Vissa rum har en bordsgrupp längst bak i bilen.

Genom att lämna en anbudsinfordran når du fler taxi- och bussoperatörer med fordon av alla storlekar, från taxibilar i personbilsstorlek till beställda och stora bussar, för att inte tala om minibussar och premiumfordon. Samtidigt kan du förbeställa en taxi när du fått dina anbud, utan separat förskottsbetalning. Så lämna en offertförfrågan utan kostnad genom att fylla i detaljerna för resan!